Invitation til vælgermøde

For dig som borger inviteres du til at deltage i mødet der bliver afholdt på

Herfølge Bibliotek søndag 7. november kl. 14.00 – 17.00

Væglermøde 2021 Final RGB LowRes

 

(Nedenstående er sendt ud til samtlige vælgerforeninger i Køge)

Kære vælgerforening.

Herfølge Borgerforening arbejder på mange fronter med udvikling af vores lokalområde.

Herfølge er centrum for en stor gruppe borgere, som har en naturlig interesse i at være passende politisk repræsenteret i byrådet. Det er vores indtryk, at et lokalpolitisk engagement er vigtigere end det partipolitiske tilhørsforhold, når vælgerne ved lokalvalg tager stilling til, hvem der skal tale deres sag.

Derfor søger vi kontakt med kandidater fra de politiske partier, der er bosat i Herfølge, og som har interesse for og formulerede holdninger til udviklingen i Herfølge. Og vi opfordrer alle partier og lister til at opstille Herfølge-kandidater til byrådsvalget i november 2021.

Det har stadig stor betydning, at lokalmiljøet rummer identitetsskabende og udviklingsorienterede rammer. Der er brug for at bevare det væsentlige og udvikle det nødvendige. Det gælder såvel infrastruktur, handelslivet som kultur- og fritidslivet.

De nye store kommuner har øget behovet for udvikling af nærmiljøerne. Den dejlige by Køge besøger vi, men det er i Herfølge, vi bor og fungerer. Vi arbejder aktivt for udviklingen af vort nærmiljø. Det gælder infrastrukturen, udviklingen af Herfølge bymidte jf. planstrategien for Herfølge bykerne og bydelsplanen samt kultur-, fritids- og idrætslivet. Vi mener, at aktiviteterne for borgerne i Herfølge skal ske i Herfølge.

Vi er således interesserede i at høre om jeres visioner for udviklingen i vort lokalområde.

Vi vil derfor gerne invitere jer og Herfølgeborgerne til et lokalt vælgermøde forud for det kommende kommunevalg. Det afholdes på Herfølge Bibliotek søndag 7. november kl. 14.00 – 17.00.

Send venligst navn, telefon og mailadresse på den kandidat, som skal repræsentere jeres parti ved vælgermødet, til undertegnede på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi skal have jeres tilmelding senest søndag 31. oktober.

Indbydelsen til mødet samt navnene på de deltagende politikere vil blive udsendt lokalt og til pressen forud for mødet. Vi eftersender vores valgte temaer til kandidaterne senere.

Med venlig hilsen
Hans Christian Andersen
Formand for Herfølge Borgerforening.


Herfølgedagen

Herfølgedagen afholdes som sædvanlig sidste lørdag i september – lørdag 25. september - ved og på Herfølge bibliotek.

Vi regner også med at kunne nyde Herfølgekorets julekoncert i december.

Med venlig hilsen

Herfølge Borgerforening

Hans Christian Andersen

Udskriv Email